Barista (Kaffee Sommelier)

Next Date:
Termin auf Anfrage
Total Duration:
20 Stunden in 3 Tage
Internship:
Nein
Teaching Languages:
  • Deutsch
Type of Course:
  • Weiterbildung 
Type of Provision:
  • Präsenzveranstaltung 
Execution Time:
  • Tagesveranstaltung
  • Wochenendveranstaltung
min. Participants:
3
max. Participants:
6
Price:
€590
Funding:
  • Betriebliche Weiterbildung Brandenburg 
Type of Qualification:
Zertifikat/Teilnahmebestätigung 
Final Examination:
Nein
Qualification Title:
keine Angaben
Certifications of the Course:
  • Nicht zertifiziert
Courses for Women only:
Nein
Childcare:
Nein
Link to Course:
Quantity of Details:
Suchportal Standard Plus

Target Groups:
Mitarbeiter eines Cafés, Schüler, Studenten, Auszubildende, Quereinsteiger, Start up's, Unternehmer, Klardenker, Kaffee-Liebhaber
Professional Requirements:
keine
Technical Requirements:
Keine besonderen Anforderungen.
Classification of the Federal Employment Agency:
  • C 0830-25 Patisserie, Süßspeisen
  • C 0810-35 Systemgastronomie

Contents

- Kaffeekunde
- Arbeiten an der Siebträgermaschine
- Latte Art (Milch Kunst)
- Mahlung
- Zubereitungsmethoden uvm.
- Aero Press, Hand Brewed Coffee, Syphon, Drip Coffee...
- Hygienestandards
- Kreative Zubereitung v. Coffee Drinks

All statements without guarantee. The providers are solely responsible for the correctness of the given information.

Published on 25.02.2024, last updated on 21.05.2024