- Next Date:
- 02.04.2019 - Di 17:00 - 20:15 Uhr
- Course ends on:
- 02.04.2019
- Total Duration:
- 4 Stunden in 1 Tag
- Internship:
- Nein
- Teaching Languages:
- Deutsch
- Type of Course:
- Weiterbildung
- Execution Time:
- Abendveranstaltung
- min. Participants:
- 10
- max. Participants:
- 10
- Price:
- €12.20
- Type of Qualification:
- Zertifikat/Teilnahmebestätigung
- Final Examination:
- Nein
- Qualification Title:
- keine Angaben
- Certifications of the Course:
- Nicht zertifiziert
- Courses for Women only:
- Nein
- Childcare:
- Nein
- Quantity of Details:
- Suchportal Standard nicht erfüllt - further information
- Target Groups:
- alle Interessierten
- Professional Requirements:
- keine
- Technical Requirements:
- Keine besonderen Anforderungen.
- Classification of the Federal Employment Agency:
- C 0830-25 Patisserie, Süßspeisen
Contents
Leckere Torten zu backen ist das Eine, diese auch liebevoll zu verzieren macht sie zu einem Kunstwerk. Das Seminar führt sie ein in die Kunst der Verzierung von Torten.
Kursinhalt:
Materialien
Technik
Tricks und Tipps
All statements without guarantee. The providers are solely responsible for the correctness of the given information.
Published on 27.02.2019, last updated on 27.02.2019